Welpen

Leeftijd: 7 tot 11 jaar
Wanneer: Dinsdagavond van 18.30 tot 19.45
Contactpersoon: Celine Koetschruiter 
Oudervertegenwoordiger: (vacant)
E-mailadres:  Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 

 

De welpengroep is de jongste groep bij Scouting Gendringen. Meisjes en jongens tussen de 7 en 11 jaar vermaken zich iedere dinsdagavond met diverse programma's vol met sport, spel, creatieve of educatieve activiteiten. Een aantal voorbeelden hiervan zijn het bouwen van een levensgrote knikkerbaan, speurtochten, koken, trefbal spellen.. Eigenlijk te veel om op te noemen. Er is vooral veel ruimte om jezelf te zijn en lekker uit te razen!

Soms werken wij een aantal opkomsten met een thema of aan het behalen van insignes zoals bijvoorbeeld het vuurinsigne. De welpen kunnen dit insigne vervolgens vol trots op hun coole Scouting Polo of Hoodie maken! Daarnaast passen wij onze activiteiten aan aan het seizoen en de daarbij horende gebruiken: watergevechten, carnavalsdisco, maar ook het maken van vetbollen of spelen van een sinterklaasspel komt aan bod. 

We gaan er ieder jaar samen op uit, een echt weekendkamp! Een feestelijk weekend vol activiteiten en gezellige overnachtingen. 

Kortom, de welpengroep biedt voor ieder wat wils, het is een leuke energieke groep die met elkaar het Scoutingavontuur aangaat. En jij mag meedoen!

We draaien iedere dinsdag van 18.30 tot 19.45. Je bent dan van harte welkom om te komen kijken. Neem hiervoor wel even contact op met de leiding.

Hopelijk tot snel,
Scoutinggroet!